Söke Belediyesince düzenlenen Ege yöresi halk oyunları kurslarına katılan 42 kursiyere katılım belgeleri verildi. Belge töreninde aldıkları eğitimi başarı ile uygulayan kursiyerler, ilk sahne deneyimlerini de yaşamış oldu.
Söke Belediyesince düzenlenen Ege yöresi halk oyunları kursuna katılan çeşitli meslek gruplarından 42 yetişkin, kursu başarı ile tamamlayarak belgelerini aldı.
Söke Öğretmenevinde düzenlenen belge töreninde kursiyerler eğitimleri boyunca öğrendikleri Ege yöresi oyunlarından Harmandalı, Kerimoğlu, Aydın Zeybeği, Koca Arap ve Gündoğdu zeybeğini başarı ile sergileyerek konuklardan bol alkış ve takdir topladılar.
Halk oyunları usta öğreticileri Mustafa Evirgen, Çağdaş Sölpük nezaretinde aldıkları kurs dönemini başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri Kültür Komisyonu Başkanı Hüseyin Akkaya, Kültür Komisyonu üyesi Nimet İncedal ve Söke Belediyesi Halk Oyunları Sorumlusu Mustafa Avcıoğlu tarafından verildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz