Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Anaokulu ve anasınıfı öğrencileri yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.
Serginin açılışına Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube Müdürleri Ali Bolat ve Hayrettin Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Serginin açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, "Okul öncesi eğitimi geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir fırsattır. Çocuklarımıza sevgi, saygı, paylaşım ve temel bilgilerin verildiği okul öncesi eğitimini bir fırsat olarak gören ve çocuklarını bu eğitimi alması için yönlendiren tüm velilerimizi kutlarken eğitim çalışanlarına da teşekkür ediyorum." dedi.
Açılış yapıldıktan sonra sergiyi gezen katılımcılar, öğrencilerin çoğunu atık malzemelerden yaptıkları grup ve bireysel çalışmalar hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldılar. Serginin 3 gün açık kalacağı belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz