Su Mazgalına Sıkışan Yavru Köpeğin Yardımına Mahalledeki Çocuklar Koştu

Erzurum'un Oltu ilçesinde su mazgalını sıkışan yavru köpeğin imdadına mahalledeki çocuklar yetişti.

Erzurum'un Oltu ilçesinde su mazgalını sıkışan yavru köpeğin imdadına mahalledeki çocuklar yetişti.

Oltu ilçe merkezi üniversite kavşağında oyun oynayan çocuklar su mazgalı kanalında yavru bir köpeğin sıkıştığını fark etti. Uzun süre yavru köpeği kanaldan çıkarmaya çalışan çocuklar her türlü yolu denedi. 13 metre uzunluğundaki kanalda sıkışan köpeği sopa yardımıyla iterek kanalın başına kadar getiren çocuklar yavru köpeği 2 saatlik bir çalışma sonunda sıkıştığı yerden çıkarmayı başardılar.

Reklam
Reklam

Metin Demir, Adem Tosun, Mücahit Şencan, Emirhan Akpınar, Muammer Korkmaz ve Furkan demir, çıkardıkları yavru köpekle bir süre oyun oynadı. Köpeği kurtardıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen çocuklar, daha sonra oyunlarına geri döndüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın