Sürenkök: Doğu Akdeniz'de güç birliği oluşturmaya çalışıyoruz

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök, rafineri, tersane yatırımları ve enerji ihtisas endüstri bölgesinin...

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök, rafineri, tersane yatırımları ve enerji ihtisas endüstri bölgesinin kurulmasıyla Adana’nın Türkiye’nin ikinci büyük metropolü haline geleceğini söyledi.
Sürenkök, “Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’nin yer aldığı Doğu Akdeniz havzasında güç birliği oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.
Anadolu Girişimci İş Adamları Derneği (AGİD) Başkanı Ahmet Coşkun, Yönetim Kurulu üyeleri Muhammed Yıldırım ve Mustafa Vural ile ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sürenkök, kentler arasındaki kısır çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğini vurguladı. Sürenkök, “Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’nin yer aldığı Doğu Akdeniz havzasında güçlü birliği oluşturulması için çaba harcıyoruz. Birlikte hareket edildiği takdirde bundan tüm kentler kazançlı çıkacaktır” dedi.
AGİD Başkanı Ahmet Coşkun da, son yıllarda Adana ekonomisinde olumlu gelişmeler yaşandığını ve marka şehir unvanını yeniden kazanmaya başladığını belirtti.
Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen yatırımların sanayiye önemli ivme kazandırdığını vurgulayan Coşkun, birlik hareketine her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz