Suriye'de bugün 31 kişi öldürüldü

BM'nin 6 kişilik ilk gözlemci heyeti Suriye'nin başkenti Şam'a ulaşırken, ülke genelinde bugün de en...

BM'nin 6 kişilik ilk gözlemci heyeti Suriye'nin başkenti Şam'a ulaşırken, ülke genelinde bugün de en az 30 kişi öldürüldü.

Yerel Koordinasyon Komiteleri'nden yapılan açıklamaya göre; İdlib'de 10, Hama'da 9, Humus'ta 5, Dera'da 3, Kamışlı'da 2, diğer bölgelerde de 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında bir kadın ve bir çocuk ile saf değiştiren iki asker ile işkence altında ölen bir kişi olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Şiddet olaylarının yeniden tırmanmasıyla BM gözlemcileri teftiş edemeden ateşkes tehlikeye grmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: