Tekirdağ'da Mesai Saatlerinde Değişiklik

Tekirdağ Valiliği, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 28 Ekim'de saatlerin bir saat geri alınmasından dolayı mesai saatlerinde değişiklik yapıldığını

Tekirdağ Valiliği, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 28 Ekim'de saatlerin bir saat geri alınmasından dolayı mesai saatlerinde değişiklik yapıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla, 28 Ekim Pazar günü 04.00'ten itibaren saatlerin bir saat geri alınmasının öngörüldüğü kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, devlet memurlarının ilgili kanunu maddesi gereğince Tekirdağ'daki kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak çalışma saatlerinin bugünden itibaren 08.30 - 12.30 ve 13.30 - 17.30 olarak belirlendiği ifade edildi.

Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: