Tekirdağ’Da Terör Operasyonuna 3 Tutuklama

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde oturan ve soysal medya üzerinden terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde oturan ve soysal medya üzerinden terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı. Çerkezköy Jandarma Komutanlığı’nda ifade işlemleri tamamlanan İ.T., A.T. ve Y.T. adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanan 3 şüpheli cezaevine konuldu. Gözaltında işlemleri süren ve evinde FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ele geçirilen İ.K. ve K.T.’nin sorgusu ise sürüyor.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: