Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şereflikoçhisar Ajans Müdürlüğü, yeni uygulama ile çiftçilerden ürünlerini randevu sistemiyle almaya başladı.
Yeni uygulama hakkında bilgi veren Toprak Mahsulleri Ofisi Şereflikoçhisar Ajans Müdürü Ali Aydın, "Çiftçilerimiz, getirecekleri ürünü ve miktarını önceden bizlere telefonla veya şahsen gelerek bildiriyorlar, bizde bu bilgileri internet sistemine girerek çiftçilerimize gün veriyoruz, üreticiler verilen günde ofisimize gelerek ürünlerinin satışlarını yapabiliyorlar" dedi.
Ofis önünde sıra bekleyen çiftçiler ise yeni uygulamadan dolayı duydukları rahatsızlıkları ifade etiler.
Çiftçi Abdurrahman Cömert, randevu sistemiyle ilgili görüşlerini ifade ederken, randevu sisteminin karmaşık bir yapıda olduğunu, hafta sonları alım yapılmamasının da sıkıntı yarattığını, yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istediklerini kaydetti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz