Tokatspor'a tanker gibi başkan!

Mehmet Aktürk

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da olağanüstü genel kurul toplantısı Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da olağanüstü genel kurul toplantısı Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Reklam
Reklam

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat'ın divan başkanlığında çoğunluğun sağlanması ile başlayan genel kurulda denetleme ve faaliyet raporları okundu.

Kayyum heyetinden yönetimi teslim alan Başkan Akdağ döneminde oluşan 94 bin 410 TL alacak olarak gündeme gelen mali tabloyu Denetleme Kurulu Üyeleri bilgileri dışında olduğunu beyan ederek kabul etmedi. Genel kurula sunulan mali tablo oy birliği ile kabul edilmeyerek tutanaklara geçerken, kongreye tek liste halinde giren Mehmet Aktürk, Tokatspor Kulübü başkanı olarak seçildi.

Başkan Aktürk, Tokatspor'un tarihinde diğer kongrelere göre çok nadir olan bir kongre yapıldığına dikkat çekerek, "Tokatspor bundan sonraki dönemde hem sportif faaliyetlerinde hem de kulüp olarak adına yakışır şekilde gerekli titizlik içerisinde sportif olarak ta başarıyı bundan sonra göstereceğine inanıyorum. Genel kurulun yüzünü kara çıkartacak bundan böyle bu yönetim kurulu hiç bir şey yapmayacaktır. Her konuda şeffaf olacağız. Yaptığımız her işin hesabını da rahatlıkla genel kurula vereceğiz. Bundan sonra Tokatspor yönetimi insanların girmeye çekindikleri korktukları bir yönetim değil yönetim kuruluna girmek için bir birleriyle yarıştıkları bir kulüp olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Kayyum heyeti döneminde ortaya çıkan 3 milyon 300 bin TL'lik mali rakam ile Başkan Akdağ döneminde oluşan 94 bin TL'lik mali tablonun gerekli merciler tarafından incelendikten sonra kulübün kasasına borç olarak dahil edilmesi veya çıkartılması bekleniyor.

Sancılı bir dönem geçiren Tokatspor'da yapılan olağanüstü kongre ile sular bir süreliğine dindirildi. Mali çıkmazlar ile son dönemde adından sıkça söz ettirerek Tokat'ta gündem olan Tokatspor yapılan kongrenin ardından yeni hedefleri noktasında yol haritasının belirlenmesini hedefliyor. Sporu ve Tokatsporu sevenler şimdi yeni bir beklenti içerisindeler. Uzlaşı barış ve birlikteliğin anahtarı olarak toplumun tüm kesimleriyle Tokatsporu kucaklaştıracak olan ismin Mehmet Aktürk olarak lanse edilerek bu kongreye gidilmesiyle spor camiasının beklentisi üst seviyelere çıktı.

Kongre sonrasında görüşlerini aldığımız sporseverler Tokatsporun mali sıkıntalar içerisinde olmasından dolayı Tokat'ta sporun çöküşünden mutluluk duymadıklarını belirttiler. Ligin başlaması ile parasal sıkıntılarından dolayı kulüp elindeki futbolcularını da kaybettiğini dile getiren sporseverler, henüz herşeyin bitmediğini Tokatsporun sırtında tankerler dolusu yükde olsa bu yükün kısa sürede ortadan kaldırılacağına inandıklarını ifade ettiler. Yeni Başkan Mehmet Aktürk'ün bu yükün altından kalkabileceğini belirterek, helal olsun tanker gibi güçlü başkanımız oldu. Bundan sonrasında Tokatspor sırtındaki yüklerini hızlıca tanker tanker atacak, düşüşte olan grafisine de aynı dolulukta tanker tanker yükseltecek, Tokatspor adına düne göre daha umutluyuz, daha huzurluyuz şeklinde ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Tokatspor'un Yeni Yönetim Kurulu'nda ise şu isimler yer aldı: 1)Mehmet Aktürk 2)Veli Gökyıldız 3)Hüseyin Yarıcı 4)Sebahattin Cansu 5)Enver Gervan 6)Fehmi Çankaya 7)Sezai Kaymak 8)Gürsel Yıldız 9)Emin Yılar 10)İsmail Savaş 11)Cengiz Demir 12)Mustafa Efe Dinçer 13)İbrahim Polat 14)Ahmet Gürses 15)Emrah Altun 16)Hakan Sessiz 17)Abdurrahman Giden 18)Musa Özdemir 19)İsmail Ağçalar 20)Murat Şahin 21)Elvan Arslan 22)Şükrü Uzunoğlu 23)Murat Çivilidağ 24)Mehmet Demir 25)Atik Tahsin 26)Bülent Nuri Şahin 27)Halis Akın 28)Halis Karaca 29)Turan Ulaşlı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz