Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürü Halil Murat Demir, geçtiğimiz günlerde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fikret Salmaner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Fikret Salmaner’e başarı dileklerini iletti.
TPAO Bölge Müdürü Demir, Adıyaman’ın bir huzur kenti olduğunu ve Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’in de bu kentte çok başarılı işlere imza atacağına inandığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Salmaner, geçmişte de Adıyaman’da görev yaptığını ve çok iyi ilişkiler kurduğunu dile getirerek, tek amacının Adıyaman’daki huzur ortamını arttırarak sürdürmek olduğunu ifade etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz