Trabzonspor, Derry City Maçının Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, 18 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İrlanda'nın Derry City takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, 18 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İrlanda'nın Derry City takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana, sakatlıkları bulunan Sapara ve Janko katılmadı. Takımın Isparta'daki kampında yer almayan Zokora ile kamp sonrası izin alan Bamba ise antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Akçay'ın futbolcularla yaptığı görüşmenin ardından Bamba ve Zokora takımdan ayrı koştu. Bordo-mavili taraftarlarında ilgi gösterdiği antrenmanda koşudan sonra ısınan futbolcular, dar alanda pas çalıştı. Bu arada, antrenman öncesi, basın mensuplarının kullanım alanına sınır koymak amacıyla bandajlar ile şerit çekildiğini gören yardımcı antrenör Hami Mandıralı, saha kenarına gelerek şeritleri kaldırdı. Trabzonspor, Derry City maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlar ile devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: