Tsm Korosu 19 Mayıs İçin Söyledi

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü...

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir konser verdi.

Konseri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma başta olmak üzere yaklaşık bin müziksever dinledi.

Reklam
Reklam

Yılın ilk konserini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde koridorlara taşan bir kalabalığa veren Atakum Belediyesi TSM Korosu izleyicilerin beğenisini kazandı. Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'nın da dinleyiciler arasında olduğu konserde Başkan Burma, koronun son şarkısı olan 10. Yıl Marşı'nı sahneye çıkarak koristlerle birlikte okudu.

Konser sonrası Koro Şefi Volkan Sağlam, koristler adına Nurhan Ekinci, Bülent Özbayram'a plaket ve çiçek vererek tüm izleyiciler adına teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Verdikleri güzel konser için tüm sanatçı kardeşlerimi, dostlarımı, candan, gönülden kutluyorum. Sizin burada olmanız bana gurur verdi. Bence insanı insan yapan sanattır. O nedenle bu alanda çok önemli bir düşüncemiz vardı. Kültür Sanat Merkezimizin projesini ve ihalesini yaptık. Bir aksilik olmazsa yakında temelini atıp, dönemim içerisinde AKM'den daha çok imkanı olan bir merkezi hizmetinize sunacağız. Bunun da Atakum'a yakışacağını düşünüyorum. Her 19 Mayıs, ilk 19 Mayıs kadar önemlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: