Kırıkkale İl Özel İdaresinde yetkili sendika olarak toplu sözleşme yapmak üzere Kırıkkale’ye gelen Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve beraberindeki heyet Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner yaptığı konuşmada, kurum ve kuruluşların halka hizmet üretmek için var olan organizasyonlar olduğunu kendileri için en yüce değerin halka daha iyi hizmet sunmak olduğunu vurguladı. Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Koyuncu ise yeni yasa ile birlikte, yerel yönetimlerde toplu sözleşme hakkının kendilerine verildiğini, Kırıkkale İl Özel İdaresinde yetkili sendika olarak toplu sözleşme yapmak için İl Genel Meclisinden kararın çıktığını ve Vali Hakan Yusuf Güner ile sözleşme yapmak için geldiklerini söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz