Üç Ildeki Tarihi Eser Operasyonunda 17 Kişi Tutuklandı

Denizli Jandarma Komutanlığı ekipleri tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir suç örgütüne yönelik olarak...

Denizli Jandarma Komutanlığı ekipleri tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir suç örgütüne yönelik olarak düzenlediği operasyonlarda 19 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden 17’si tutuklandı.

Denizli’nin Bozkurt, Kale, Güney ve Çardak ilçeleri ile Manisa’nın Salihli ilçesi ve Afyonkarahisar’ın Dinar ilçelerinde M.S.(31), N.Y.(58), M.S. (62), C.A.(46), C.A.(38). A.Y.K.(35), C.A.(53), N.Ş.(53), N.K.(43), M.A.(46), L.Ö.(40), M.S.(40), S.G.(32), M.Y.(46), E.T.(30), K.G.(32), H.G.(46), T.K.(31) ve O.Y.(33) olmak üzere 19 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Zanlılardan 17’si tutuklanırken yakalanan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 71 gümüş sikke, 656 bronz sikke, 29 muhtelif eski eser, 4 taş obje, 3 süs eşyası, 37 bronz ok ucu, 11 gümüş obje, 24 bronz obje, 21 dedektör, 13 muhtelif kazı malzemesi, 2 ruhsatsız tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, 3 av tüfeği, 2 sahte kimlik, 1 sahte pasaport, 65 tabanca mühimmatı, 23 av tüfeği mühimmatı ele geçirildi.

Konuyla ilgisi olan bir kişiyi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: