Bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında Litvanya, Senegal ve Meksika'dan gelen yöresel kıyafetli konuklar, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Albayrak, dün gece itibariyle sona eren festivalin renkli görüntülere sahne olduğunu anlattı.
Festival kapsamında ilk defa Senegal, Litvanya ve Meksika'dan yöresel kıyafetli ekiplerin geldiğini kaydeden Albayrak, "Daha önceki 14 festivalimizde Romanya, Ukrayna ve Bulgaristan'dan gruplar gelmişti. Sizleri ilk defa festivalimizde görmekten dolayı mutluluk duyduk. Halkımız da gösterileri çok beğendi. Katkılarından dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından yabancı konuklara hediye veren Albayrak, ziyaretçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Muhabir: İbrahim Tezel/Onur Orhan/ Ömer Ürer
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz