Ünlü isimlerin okuduğunuz zaman Tövbeestafurullah dedirtecek tuhaf yemek alışkanlıkları!

Hamam böceği yemek mesela... Gerçekten her madde birbirinden ilgibç!

Renee Zellweger

Bridget Jones'a hayat veren güzel oyuncu Renee Zellweger, kütür kütür buz yiyor. Amaç zayıflamak. Hatta bazı gıdaları öncesinde donduruyor ve buz halinde tüketiyormuş. Tuhaf sanki...

Reklam
Reklam

Angelina Jolie

O bir hamam böceği sevdalısı... Şaka şaka, sevdalı olmasa bile böcek tükettiğini hepimiz biliyoruz. Birçok farklı böcek yemiş ama favorisi hama böceği olmuş. Ayrıca Jolie için böcek yemek, kültürel bir faaliyet efendim. Ne diyelim, herkesin hayatına kimse karışamaz!

Lyoto Machida

Eski boks şampiyonu babasının önerisiyle kendi idrarını içiyormuş. Nedeni bilinmez...

Elvis Presley

Elvis Presley, yemeğini yapan aşçıları izlermiş. anlıyoruz ki müziğin efsane ismi bir hayli şüpheci insanmış...

Bergüzar Korel

Dünyadan örneklerin yanı sıra ülkemizden de haberler var :) Güzel oyuncu Bergüzar Korel pütürlü şeyleri yiyemiyor. Yemek konusunda birden çok takıntısı olan Korel, pilavı çok sevmesine rağmen sütlaç yiyemiyor ve dolmanın içinde üzüm olmasına dayanamıyor! Ona göre hiçbir tatlının içinde tuzlu olmamalı!

Steve Jobs

Bilgisayar endüstrisinin önderlerinden, Apple'ın kurucu isimlerinden biri olan Steve Jobs bir hafta boyunca tek tip beslenirmiş.

Reklam
Reklam

Mark Zuckerberg

Amerikalı girişimci, sosyal medyanın göz bebeği facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sadece kendi avladığı hayvanların etini yiyor.

Tülin Şahin

Sivaslı Cindy olarak anılan Tülin Şahin'in alışkanlığı ise ince belli bardak. Çayı ince belli bardak dışında hiçbr şekilde içmiyor. Bir diğer takıntısı ise çikolata. HANGİMİZİN DEĞİL Kİ?

Murat Boz

Yakışıklı popçu yeşil elma görmeye dayanamıyor. Hatta görüp yiyemezse gözünden yaş geliyor!

Seren Serengil

Seren Serengil'in takıntısı kendisi için değil, can dostu köpeği için var. Hayvanları o kadar çok seviyor ki restorana gittiğinde onların da çok iyi muamele görmesini istiyor. Hatta gittiği restoranlarda köpeği için de tabakta servis yapılmasını istiyor.