Urla Kadın Üretici Pazarı'nda Cumartesi Sporu

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin projesi olan ve Urla Belediyesi’nin katkılarıyla her hafta cumartesi günü...

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin projesi olan ve Urla Belediyesi’nin katkılarıyla her hafta cumartesi günü Eski Tamirhane Binası’nda açılan Kadın Üretici Pazarı'nda hem satış, hem spor devam ediyor.

Kadın Meclisi’nin koruyucu anne gibi elini üzerinden çekmediği Kadın Üretici Pazarı, hem üretenler hem de üretenlere destek verenlere daha eğlenceli ve faydalı bir cumartesi yaşatmak için kolları sıvadı. Aytuğ İzat da gönüllü eğitmenleri oldu. Her cumartesi sabahı ISO-CHI adlı yavaş hareketlerle yapılan sporu Kadın Üretici Pazarında uygulanmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Birçok ihtiyacı giderebilecek ürün çeşitliliği ile farklı bir müşteri profiline sahip olan Kadın Üretici Pazarı, her cumartesi Urla ve ilçe dışından dışından gelen müşterilerini bekliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın