Vali Başköy sertifika törenine katıldı

Vali Başköy mesleki yeterlilik eğitimi kursu Sertifika Törenine Katıldı

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışanlara yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde, Endüstri Meslek Lisesi ve Çimento Fabrikası işbirliğinde, mesleki yeterlilik eğitimi kursu düzenlendi.

Mesleki Yeterlilik Eğitimi Uyum Kursunu başarıyla bitiren 92 kursiyere sertifikaları törenle verildi. Törene; Vali Sabri Başköy, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Çimento Fabrikası Genel Müdürü Yusuf Yenigün ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

Vali Sabri Başköy törende yapmış olduğu konuşmada; ’’Hızla kalkınan ve sanayileşen ülkemizde en etkili ve temel araçlarından bir tanesi de eğitimdir. Bu kapsamda ülkemizdeki eğitim farkındalığı her geçen gün artmaktadır.

Sanayileşmede ve işsizliği düşürmede en önemli unsurlar arasında; bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip verimli çalışabilecek nitelikli insan gücünün yetiştirilmesidir. Bu bağlamda öğrenenler olarak kaygı duymadan öğretenlerden olacağız ki hem ülkemize hem de çalıştığımız kuruma katkımız bulunsun." dedi.

Kursiyerleri tebrik ederek, başarılar dileyen Vali Başköy, bu tür kursların devamını beklediğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tören, Vali Başköy ve diğer protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın