Yağmur Yerköy’de Hayatı Çileye Dönüştürdü

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, etkili olan sağanak yağış birçok cadde ve sokakta hayatı olumsuz yönde etkilerken,...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, etkili olan sağanak yağış birçok cadde ve sokakta hayatı olumsuz yönde etkilerken, yol kenarında park halinde bulunan araçlar çöken altyapı çukurlarına düştü.

Yerköy'de, yağan yağmur sonrasında bazı cadde ve sokaklarda altyapı çöktü. Park halindeki iki araç ise yola battı. Yerköy Yeni Mahalle Nato Yolu Hastane kavşağında park halinde bulunan iki otomobil yağan yağmurdan nasiplerini aldı. Park halinde bulunan 66 KF 913 plakalı araç ile 40 ND 108 plakalı iki araç park halinde iken yolun çökmesi sonucunda bir kısmı suya ve çamura gömüldü. Araçlarda maddi hasar oluşurken 66 KF 913 plakalı araç sahibi Mustafa Kaya, aracının satışı için Kırşehir'den Yerköy'e geldiğini, satış işlemlerinin bitmesi ile birlikte aracı aldığı şahsın yanına gelerek buradan da Kırşehir'e dönüş yapacağı sırada böyle bir olayla karşılaştığını söyledi. Kaya, “Yerköy İlçe Noterinde aracımın satış işlemlerini bitirdikten sonra aracı aldığım şahsın yanına gelerek vedalaşmayı düşünüyordum. Bu manzara ile karşılaştım” dedi.

Reklam
Reklam

Araçlar, traktör ve etrafta bulunan vatandaşların yardımı ile çöktükleri yerlerden çıkartıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: