Yemek Gönüllüleri Kent Belleği'nde Buluştu

Selçuk Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu, Belediye Kültür Müdürlüğü ekibiyle Kent Belleği binasında...

Selçuk Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu, Belediye Kültür Müdürlüğü ekibiyle Kent Belleği binasında bir araya geldi.

44. Selçuk Efes Festivali’nde kurulan ve 4 gün boyunca 50’den fazla yöresel yemeğin pişirildiği Festival Mutfağı ile ilgili bir sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantıda ayrıca gönüllü çalışmalarında bundan sonra izlenecek yol ve yöntemler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Her hafta bir gönüllünün evinde buluşma ve yöresel lezzetleri belgelemek için çalışmalar yapma kararı alan Selçuk Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu ay sonunda da Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekibiyle Kent Belleği'nde bir araya gelerek, o ay yapılan çalışmaları değerlendirme ve sonuçları raporlarla belgeleme kararı aldı.

Reklam
Reklam

Selçuk Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu’na katılmak ve kendi mutfağına has yöresel lezzetleri gelecek nesillere aktarmak için Kent Belleği'ne kaydettirmek isteyen herkesin "892 69 25/173" numaralı telefondan Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri duyuruldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın