Yeni Atanan Yönetime Hayırlı Olsun Ziyareti

Samsun Bafra Din Görevlileri Dernek Yönetim Kurulu üyeleri yeni atanan Diyanet-Sen İlçe Yönetimi’ne ‘hayırlı olsun’...

Samsun Bafra Din Görevlileri Dernek Yönetim Kurulu üyeleri yeni atanan Diyanet-Sen İlçe Yönetimi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bafra Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Diyanet-Sen İlçe Yönetimi’ne yeni atanan yönetim kurulunu üyelerini dernek binasında ziyaret eden Bafra Din Görevlileri Derneği Yöneticileri tüm sendikalara eşit mesafede olduklarını, bundan sonra da aynı şekilde eşit mesafede hareket edeceklerini ifade ettiler. Diyanet-Sen üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Din Görevlileri Derneği’nin tüm sendikaların üzerinde şemsiye vazifesi görmesi temennisinde bulundular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın