Yolun Karşısına Geçerken Otomobil Çarpan Şahıs Öldü

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde yolun karşısına geçmek isteyen Yaşar Tatlı, hızla gelen bir...

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde yolun karşısına geçmek isteyen Yaşar Tatlı, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.
Ürgüp’te kendine ait dükkanında araç yağları satan ve Ortahisar beldesinde oturan Yaşar Tatlı, dün akşam saatlerinde de dolmuşa bindi ve Ürgüp-Nevşehir karayolunun 5.kilometresinde indi. Çift yönlü yolun karşı tarafında bulunan evine gitmek üzere harekete geçen Tatlı, hızla gelen 50 UT 464 plakalı Ömer Güven yönetimindeki otomobilin çarpması sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Tatlı’nın cesedi 112 Acil Servis ambulansı ile Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden esnaf Yaşar Tatlı, Ortahisar beldesi Merkez Abdioğlu Camiinde kılınacak cuma namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek. Yaşar Tatlı’nın 42 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: