Yüksek Okul Öğrencilerinden 3. Bahar Şenliği

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokul Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Turizm Seyahat Hizmetleri Programı...

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokul Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencilerinin Rekreasyon ve Animasyon dersi kapsamında düzenlediği 3. Bahar Şenliği ve Animasyon Gösterisi yapıldı.

Koordinatörlüğünü Adem Özer ve Ali Çerçi, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri sergiledikleri performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Tiyatro gösterileri, müzik, dans gösterileri, çeşitli animasyon şovlar, şiir dinletisi, çekilişler, Piiz ve Taner konseri ile gece son buldu.

İki gün süren şenlikler pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şenliklere yoğun ilgi gösteren öğrenci, akademik ve idari personel, Silifke ve Taşucu halkı gönüllerince eğlendi. Şenliklerde öğrenciler hem baharın gelişini kutladı hem de yılın yorgunluğunu bir nebze de olsa üzerilerinden atma şansı buldu.

Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Halis Oğuz, bahar şenliklerini düzenleme amaçlarının tüm öğrencilerin ve çalışanların yoğun ders ve çalışma ortamından uzaklaşarak gönüllerince eğlenip stres atacakları, dinlenecekleri, neşeli keyifli zaman geçirecekleri, ayrıca Silifke ve Taşucu halkıyla yüksek okulun sosyal anlamda kaynaşmasına katkıda bulunacak bir etkinlik yapmak olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: