Yusufeli Belediyesi'nin altyapı çalışmaları -Belediye Başkanı Aytekin: "Görevde bulunduğumuz süre içinde Yusufelilerin en iyi hizmeti almaları için çalışacağız"

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, görevde bulundukları süre içinde Yusufelilerin en iyi hizmeti almaları için çalışacaklarını bildirdi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, görevde bulundukları süre içinde Yusufelilerin en iyi hizmeti almaları için çalışacaklarını bildirdi.

Aytekin, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede ihmal edilmiş büyük bir altyapı sorunu olduğunu belirterek, bu sorunu aşmak için kilit parke çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Geçen yıl Aralık ayında Gül Sokak'ta 550 metrekare kanalizasyon hattının yenilendiğini ve böylece altyapı sorununu çözdüklerini vurgulayan Aytekin, şunları kaydetti:

"Bununla birlikte bu yıl da kilit parke çalışmalarına başladık. Yusufeli halkını hizmetten mahrum etmeyeceğiz. Görevde bulunduğumuz süre içinde Yusufelilerin en iyi hizmeti almaları için çalışacağız. Yusufeli Çok Programlı Lise karşından başlatılan kilit parke döşeme çalışması, Jandarma ve Askerlik Şubesi önüne kadar yapılacak. Belediyemiz fen işleri ekibi kontrolünde yaklaşık olarak 8 bin metrekare yapılması planlanan kilit parke döşenmesine 20 Mart'ta başlandı. Çalışmanın 15 Nisan'da bitirilmesi planlanıyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: