Zonguldaklı okçular ilk ulusal turnuvada!..

Zonguldak'lı okçular ilk ulusal turnuvasına Antalya'da katıldılar..

Okçuluk Federasyonunun düzenlemiş olduğu 2011 yılı Minikler Yıldızlar Federasyon Kupası Yarışmaları 08-09 Ekim 2011 Tarihleri arasında Antalya da yapıldı.

Reklam
Reklam

Çaycuma Gençlik Merkezim Gençlik ve Spor Kulübü Üyeleri Onat Tolga Taşatar ve Petek Oruç Zonguldak adına ilk kez böyle bir organizasyona katılarak yarışmada İlimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Yarışmanın teknik toplantısında Federasyon Temsilcileri ve Milli Takım antrenörleri ‘Ailemize hoş geldiniz' diyerek, en kısa zamanda malzeme yardımı yapılacağı müjdesini verdiler

Yarışma sonrasında sporcularımız böyle bir organizasyon içerisinde yer almaktan çok mutlu olduklarını hayatlarında bir ilk yaşadıklarını dile getirdiler.

Antrenör Ahmet Karayılmaz ‘Zonguldak ili adına Çaycumalı okçuların yarışıyor olması çok önemli, hedefimiz ata sporumuzu ilimizde yaygınlaştırmak. Federasyon kupasında 29 ilden yaklaşık 400 sporcu katıldı. Bu kadar sporcu içinde süper minikler kategorisinde çocuklarımızın ilk 100 içinde olmaları gurur verici. Ayrıca sporcularımız daha 3 yıl aynı kategoride yarışabilecekler. Doğum tarihi 2000-2001 olan ben bu spor ile uğraşmak isteyen tüm gençleri çalışmaya bekliyoruz ‘dedi..

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz