2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Zonguldak'ta karne alan öğrenciler, sevinci ve heyecanı bir arada yaşadı.
Zonguldak'ta, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, son dersin ardından karnelerini aldı. Mithatpaşa İlkokulu'nda öğrenim gören 269 öğrenci, karnelerini alarak tatile çıktı. 4+4+4 yeni eğitim sisteminin ilk kez mezunu olan öğrenciler, öğretmenlerinin ellerini öpüp karnelerini teslim aldı. Karnelerini inceleyen öğrencilerden dersleri yüksek not gelenler sevinç düşük not gelenler üzüntü yaşadı. Öğrenciler, karnelerinin yanı sıra ödül olarak çikolata aldı. Okuldan ayrılacak olan 4. sınıf öğrencileri duygu dolu anlar yaşadı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz