3 ayaklı kedi, 2 ayaklı yavru doğurdu! Böylesi daha önce görülmemişti

Birkaç yıl önce dünyaya gelen 3 ayaklı yavru kedi, yaşamaz diye düşünülürken, büyüdü ve bebeği oldu. Tunceli'de yaşanan olayda asıl şaşırtıcı nokta ise dünyaya gelen yavru kedinin 2 ayaklı doğması oldu. 3 ayaklı sokak kedisinin 2 ayaklı yavru doğurması bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar, 2 ayaklı yavru kediye protez takılması için yardım bekliyor.

Tunceli'de 2 ayaklı yavru kedi doğuran 3 ayaklı sokak kedisi, görenleri şaşırttı. 3 ayağı olan kedinin kendi ayakları üzerinde durabildiğini ancak 2 ayaklı yavrunun hareket edemediğini söyleyen vatandaşlar, yavruya protez takılınca yürüyebileceğine inanıyorlar.

Reklam
Reklam

YAVRULARDAN BİRİ 2 AYAKLI DOĞDU

Merkez Alibaba Mahallesi'nde vatandaşların yaşamaz diye düşündükleri 3 ayaklı kedi büyüdü ve anne oldu. 3 ayaklı kedi, bu yıl 3 yavru dünyaya getirdi. 3 ayaklı kedinin yavrularından biri 2 ayaklı doğdu. Mahalle sakinleri yalnız anneye değil iki ayaklı yavruyu da besliyor. Ancak yürüyebilmesi için yardım bekliyorlar.

"HAYATIMDA İLK DEFA GÖRDÜM"

Hayatında ilk defa iki ayaklı kedi gördüğünü belirten Çınar Topaç, "Annesi 3 ayaklı olduğu için biraz daha rahat yürüyebiliyor. Ancak bunun 2 ayağı var ve 2'si de sol tarafta olduğu için yürümekte güçlük çekiyor. Veteriner hekime götürülse protez takılabilir" dedi.

İHA


Anahtar Kelimeler: