3.Kültür ve Bilim Şenliği

Kartepe Özel Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği 3. Kültür ve Bilim Şenliği başladı.

Açılışa Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Kalyoncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Okul Müdürü Mahmut Kalcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kalcı, okumanın ve bilimin önemine değinirken katılımın gereken ilgiyi görememesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti. Kalcı, katılımlarından dolayı Kaymakam Ünaldı’ya ve protokole teşekkür etti.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cansız da; diplomanın tek başına artık yetmediğini, öğrencilerin katıldığı etkinliklerin ve konferansların önem arz ettiğini, nitelikli insan ihtiyacının giderek arttığını belirtti.

Açılışta, Bahçeşehir Roman Dans Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni topladı. 3 gün sürecek olan şenliğin ilk günkü konuğu Yazar Zehra Tapunç ve Yazar Yalvaç Ural. Salı günü Zeytin ve Limon ile Yazar Filiz Özden konuk olurken, son gün Yazarlar Aslı Der ve İpek Çalışlar Kültür ve Bilim Şenliği’nin konuğu olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: