Abd'nin Ankara Büyükelçiliği 'kolomb Günü' Dolayısıyla Kapalı

Nursima KESKİN- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- ABD ve Türkiye'nin karşılıklı olarak vize başvurularını süresiz askıya alırken, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bugün 'Kristof

Nursima KESKİN- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- ABD ve Türkiye'nin karşılıklı olarak vize başvurularını süresiz askıya alırken, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bugün 'Kristof Kolomb Günü' (Columbus Day) nedeniyle gün boyu kapalı olacağı belirtildi.
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından yapılan, "ABD'nin Ankara Büyükelçiliği ile Konsoloslukları, 9 Ekim 2017 tarihinde Kristof Kolomb Günü dolayısıyla kapalı olacaktır" duyurusu üzerine büyükelçilik önüne kimse gelmedi.
Amerika’da Ekim ayının ikinci Pazartesi günü, 1492 yılında Amerika’yı keşfeden Kristof Kolomb’u anmak amacıyla 'Kristof Kolomb Günü' (Columbus Day) olarak kutlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: