Adıyaman’da şüpheli ölüm

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 4 gün önce kaybolan şahsın cesedine ulaşıldı.

ADIYAMAN (İHA)Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 4 gündür kayıp olan Gürsel Taşdelen (50) adlı şahsın cesedi Narsırtı Köyü yakınlarında bulunan dere içerisinde bulundu. Olay, Narsırtı Köyünde yaşayan Ömer Toprak adlı vatandaşın bağa giderken yol üstünde bir nüfus cüzdanı ve bazı ziynet eşyaları bulmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi. Polise kayıp şahsa ait olduğu ifade edilen nüfus cüzdanı, saat ve gözlüğün bulunup teslim edildiği haberini alan şahsın akrabaları eşyaların bulunduğu Narsırtı Köyü çevresinde araştırma yaptı. Cesedin de akrabaları tarafından yapılan arama sonucu bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Cesedin bulunmasının ardından olay yerine jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı geldi.

Savcı ve jandarma çevrede incelemelerde bulunarak delil aradı. Ziynet eşyalarının bulunduğu yer ile cesedin atıldığı yer arasında kan ve sürüklenme izlerine rastlandı. Cesedin suda şiştiği ve tanınmayacak duruma geldiği aynı zamanda şahsın vücudunda birçok bıçak darbesinin olduğu öğrenilirken yapılan incelemelerin ardından ceset bulunduğu yerden çıkarılarak cenaze arabasına konuldu.

Kahta Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan ceset, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şahsın olay yerinden yaklaşık olarak 20 metre uzakta öldürülüp sürüklenerek yolun geçtiği köprü üzerinden dereye atıldığı tahmin ediliyor. Sudan çıkartılan cesedin çeşitli yerlerinde çok sayıda yara ve bıçak darbesinin olduğu öğrenildi.

Şahsa ait araç ise iki gün önce Kahta ilçe merkezi, Fatih Mahallesinde terk edilmiş halde bulunmuş ve burada yapılan incelemede de kan izlerine rastlanmıştı.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: