AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Toplantı Düzenledi

Akşehir'e bağlı Karahüyük beldesinde KOP Başkanı Mehmet Babaoğlu'un katılımıyla, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından bir toplantı yapıldı.

Akşehir'e bağlı Karahüyük beldesinde KOP Başkanı Mehmet Babaoğlu'un katılımıyla, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından bir toplantı yapıldı.

Babaoğlu, yaptığı konuşmada, yapılacak uygulama, eğitim ve çalışmalarla 5 yıl sonunda Akşehir'in bugünkü üretiminin iki katını üreten bir hale geleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

KOP idaresi olarak Akşehir'in altyapısını düzeltmenin öncelikleri arasında olduğunu dile getiren Babaoğlu, enerji, ulaştırma, eğitim, sağlık ve turizm alanlarında da planlar yapmaları gerektiğini belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise yapılan toplantıyla, uygulamalardan bahsetmek ve bu uygulamaların ilgililere nasıl yansıdığını görmek istediklerini dile getirdi.

Toplantıya, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Alparslan, KOP Başkan Yardımcısı Mevlüt Pınarkaya, Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ve belde belediye başkanları katıldı.

Muhabir: Bayram Uygun / Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın