AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç’tan Vali Kıraç’a Ziyaret

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti. Diyarbakır...

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.

Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve il başkan yardımcıları, AK Parti Merkez ilçe başkanları kısa bir süre önce Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'ne atanan Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç, Vali Kıraç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, İl Başkanlığı olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını söyledi. AK Parti olarak bütün projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Altaç, “Hep birlikte Diyarbakır’ı hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Altaç ve ekibine yapmış oldukları ziyaretten ötürü teşekkür eden Vali Kıraç, Diyarbakır’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, günün anısına Vali Kıraç’a 'Diyarbakır’a Hoş Geldiniz' yazılı bir plaket hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: