Ak Parti Heyeti, Tünel İhalelerini Görüştü

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ankara ziyaretinde Mithatpaşa, Üzülmez 1-2 Tünellerinin ihaleleri ile...

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ankara ziyaretinde Mithatpaşa, Üzülmez 1-2 Tünellerinin ihaleleri ile ilgili görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ankara ziyaretinde AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ile birlikte Ulaştırma Bakan Yardımcısı ile görüştüklerini ifade etti. Uçar, “Bizim Ulaştırma Bakan yardımcımıza daha önce Zonguldak’ta yapılan ihale süreçleri ve yollarımızın performansını değerlendirdik. Özcan Ulupınar ile birlikte bu ziyareti yaptık. Bakan yardımcımız daha önce Zonguldak’a gelmişti. Hali hazırdaki çalışmalar hakkında kendisini Zonguldak’a davet ettik. Mithatpaşa Tüneli, Üzülmez 1-2 Tünellerinin ihalesi bitmesine rağmen çalışmalar başlamadı. Karayolları Genel Müdürlüğümüzün bölge müdürlüğümüze talimat vermesini, ödenek konusunda herhangi bir problem varsa giderilmesini, bu ve bunun gibi talepleri bakanımıza ilettik. Önümüzdeki günlerde kendileri gelecekler, çalışmaları yerinde inceleyecekler. Bunun dışında da bir takım projelerimizin bir an evvel bitirilmesi konusunda talebimiz oldu. Bakan Yardımcımız Zonguldak’ın yapısı ile ilgili bilgi aldıktan sonra Zonguldak’ın üzerinde duracağını, Karayolları ile görüştükten sonra Zonguldak’a ziyarette bulunacaklarını söylediler” dedi.

Reklam
Reklam

HASTANE YERİ

Hastane yeri ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü ifade eden Uçar, “Kamu hastaneleri birim oluştu. Bununla ilgili bir takım görüşmeler yaptık. Mevcut hastanemizin poliklinik ve lojmanların olduğu alana yapılan projenin ihale edilmesi gündemdedir. Sağlık Bakanlığı yetkilileri projenin TOKİ’ye teslim edildiğini, önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söylediler. Kendi şahsi düşüncem Site’deki Devlet Hastanesi’nde poliklinik hizmetlerinin verilmesi, Atatürk Devlet Hastanesi’nde de yataklı tedavi hizmetlerinin devam etmesiydi. Sağlık Bakanlığı yetkilileri bu hizmetleri daha yakın yerde yapabilecekleri konusunda araştıracaklar. Bence iki hastane birbirine uzak değil, sağlıklı bir hizmeti verebileceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın