AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur: -"Kamu düzenin sağlanmasına emek verenpolisimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır"

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Kamu düzenin sağlanmasına emek veren polisimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Kamu düzenin sağlanmasına emek veren polisimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır" dedi.

Baybatur, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı bir açıklamada, şehit polisleri minnetle andıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Polisin, devletine ve milletine karşı üstün hizmet anlayışı ile görev yaptığını ifade eden Baybatur, şunları kaydetti:

"Görev başındaki polis ağabeylerimize ve kardeşlerimize başarılar diliyor görev başında şehit düşmüş polislerimizi rahmetle anıyorum. Aynı zamanda gazi polislerimize yaptıkları cefakarca görevlerinden dolayı ayrıca tebriklerimi sunuyorum. Yasaları uygulamayla, kamu düzenin sağlanmasına emek veren polisimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: