Polis Haberleri Ve Son Dakika Polis Haberleri

Polis Haberleri Ve Son Dakika Polis Haberleri

Kamu güvenliğini sağlamakla yükümlü olan kişilere polis adı verilmiştir. Polisler, ülkelerde kamu düzenini sağlamak amacıyla hizmet vermeye çalışır. Kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumaya çalışan polisler, kamu görevlisi olarak ifade edilir. Türkçeye Fransızca'dan geçen polis kelimesi, tarih boyunca farklı şekillerde tanımlanmıştır. Polis, toplumsal disiplini sağlamakla sorumlu tutulmuştur. Korumacılık ve önleyicilik anlayışlarına sahip olmuştur. Sosyal yapının korunması, belirlenen kurallara uygun davranılmasını konusunda yetkili merciiler arasında yer almıştır. Genel düzene aykırı davranan kişileri engellemek için gerekli kontrollerin yapılmasından sorumludur. Düzenin korunması için görev yapan kişilere idari polis denilirken işlenen suçun takibi ve çözülmesi adına çalışan kişilere adli polis adı verilmiştir. Hukuk kuralları çerçevesinde çalışan memurlardır.

Polis Haberleri

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber

Hatay'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Ehliyetsiz alkollü mahkûm polislere yalvarmaktan yoruldu ama sonuç değişmedi: 32 bin lira ceza kesildi

Aksaray'da dün gece ekipler şüphelendikleri bir aracı durdu. Aracın kiralık olduğu belirlenirken aracı sürenin ise ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Ceza yazmak isteyen ekipler sürücünün cezaevinden izinli çıkan bir mahkum olduğunu belirledi. Mahkum alkollü de çıkınca ceza yazılmaması için adeta polislere dakikalarca yalvardı.

Haber

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonlarında 3 zanlı yakalandı

Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Polis

Polis Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Polis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Nefes kesen kovalamaca! Polisten kaçan hükümlü takiple yakalandı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan ve takip sonucu durdurulan otomobilde 2 kişi gözaltına alındı. Nefes kesen kovalamacada birinin 5 yıl hapis cezası bulunduğu belirlenen şüphelilerin yakalanma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber

Yer: Adana! Polis merkezini pompalı tüfekle bastı: Olay öncesi şehit olmaya gidiyorum demiş...

Adana'da bir şahıs planlı bir şekilde pompalı tüfekle polis merkezine saldırı düzenledi. Kendisine vuran bekçileri korkutmak amaçlı böyle bir şey yaptığını ifade eden şahsın evden çıkarken annesine "şehit olmaya gidiyorum" dediği öğrenildi.

Haber

Erzincan'da minibüs devrildi, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Erzincan'da minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Yurthaber

Önce evini yakmaya çalıştı sonra 5. kattan atlamak istedi! Polis ekipleri ikna etti

Diyarbakır'da polis ekipleri zor anlar yaşadı. Oturduğu evi önce yakmaya çalışıp sonra 5’inci kattan atlamak isteyen madde bağımlısı Mehmet Emin P.'yi, polis ekipleri zor ikna etti.

Haber

Hollanda-Türkiye maçı öncesi Almanlar'dan flaş karar!

Berlin Polis Sendikası'ndan yapılan açıklamadaTürkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirlediğini ve tüm personellerini alarm seviyesinde tuttuklarını açıkladı.

Spor

Adana'daki operasyon ve denetimlerde 66 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, polisin gerçekleştirdiği operasyon ve denetimlerde 66 ruhsatsız silah, gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi, gözaltına alınan 28 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

ABD'de polisin siyahi bir kişiye müdahalesi tepkilere yol açtı! Sosyal medya ikiye bölündü: İşte o görüntüler

ABD'de bir otelin kapısını tekme ve yumruklarla kırarak içeri giren şahsa polisin müdahalesi çok sert oldu. Görüntülerde polisin yumruğuyla yere serilen şahsın ters kelepçeyle yakalandığı anlar sosyal medyada da bir tartışmayı başlattı.

Manşet

Erzincan’da bariyerlere çarpan hafif ticari araçtaki 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı

Erzincan’da bariyerlere çarpan hafif ticari araçtaki 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Yurthaber

Bağcılar'da suç örgütüne operasyon! Müvekkilini görmeye gelen avukat polise küfür etti, arbede çıktı

İstanbul Bağcılar'da bir kafeye düzenlenen silahlı saldırıda, içerideki polis memuru başından yaralandı. 4 iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirdikleri öğrenilen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Müvekkillerini görmek için emniyete gelen avukatlar ile polis memurları arasında arbede çıktı. Avukat Ş.A., kendisini görüntüleyen polis memuruna küfür ederek saldırdı.

Haber

İzmir'de dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 4 kişi tutuklandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kişiyi 1 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Mersin'de çeşitli suçlardan aranan 64 zanlı yakalandı

Mersin'de çeşitli suçlardan aranan 64 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

'Dur' ihtarına uymayıp, polise silah gösterdi! 1 saat süren takip sonucu yakalandı

Aksaray'da 'Dur' ihtarında bulunan polise tabanca gösterip kaçan ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 1 saat süren takip sonucu yakalandı. Ehliyetsiz sürücü K.E.Y. ile 1’i polise silah gösteren 2 kişi gözaltına alındı. Sürücü K.E.Y.’e 'ehliyetsiz araç kullanmak' ve çeşitli ihlallerden dolayı toplam 60 bin lira para cezası uygulanırken, annesine ait olduğu belirlenen otomobil de trafikten men edildi.

Haber

'Şehit Hakan Telli' operasyonu kamerada! Anucur çetesine büyük darbe: Uzi, balistik yelek, kar maskeleri bulundu

Kağıthane’de geçen yıl evlerine yapılan baskında polis memuru Hakan Telli’yi şehit eden “Anucur” çetesine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon kameralara yansırken, evde yapılan aramada otomatik silah, balistik yelek, kar maskeleri ve uyuşturucular ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Haber

Çanakkale'de 21 düzensiz göçmenin yakalandığı operasyonda 3 şüpheli tutuklandı

Çanakkale'de polis ve sahil güvenlik ekiplerince düzenlenen operasyonda 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

Erzurum'da drift atan alkollü sürücüye 38 bin 672 lira ceza kesildi

Erzurum'da drift atarak trafiği tehlikeye düşüren ve alkollü olduğu belirlenen sürücüye, 38 bin 672 lira ceza kesildi.

Yurthaber

Polis ceza yazdı diye demediğini bırakmadı: ‘Sen insan değilsin! Allah bildiği gibi yapsın seni’

Kırıkkale’de polislerin trafik uygulaması sırasında yaşadıkları bir olay pes dedirtti. Polisin adeta "sabır" sınavına dönüşen uygulama sırasında bir otobüs şoförü ehliyetini vermemek için dakikalarca dil döktü. En sonunda ehliyeti alınınca "Sen insan değilsin" diyerek trafik polisine tepki gösterdi.

Haber

Erzincan’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Erzincan’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber

Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı tutuklandı.

Yurthaber

Polis memurundan sokak ortasında coplu darp! O anlar kameraya yansıdı... Açığa alınıp, tutuklandı

Çanakkale'de iddiaya göre trafik kazası sonrası polisten kaçan şüpheliler, kovalamaca sonrası yakalandı. Kaçan kişileri yakalayan polisler, şüphelilerin boğazına sarılıp, cop ile darp etti. O anlar kameraya yansırken, Çanakkale Valiliği, iki polis memurunun açığa alındığını ve birinin tutuklandığını açıkladı.

Haber

Samsun'da konserde görev sırasında kalp krizi geçiren polis hastaneye kaldırıldı

Samsun'da Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde görevli polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi altına alındı.

Yurthaber

Fatih'te öğretmeni öldürmüştü! Polis peşine düştü, lokantada yemek yerken yakalandı

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli Adem G. polis tarafından bir lokantada yemek yerken yakalandı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bu bir kan davası. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi. İşte detaylar....

Haber

Emekli polis dehşeti! Özel Harekat köpeğini vurup camdan aşağı attı

Başakşehir'de bir sitede, psikolojik sorunları olduğu, çevreye ve kendine zarar verdiği iddia edilen emekli polis memuru Cumhur C. dehşet saçtı. Özel Harekat Polisi tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilen Cumhur C., polis merkezine götürüldü. Cumhur C.'nin gözaltına alınmaya çalıştığı sırada, daireye giren Polis Özel Harekat Tim'ine ait köpeği silahla öldürüp pencereden aşağı attığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber

Çete lideri eski polis 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş, silahlı saldırıya uğradı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde suç örgütü kurduğu gerekçesiyle 2020 yılında polis memurluğundan ihraç edilen ve bir suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanıp tutuklandıktan sonra tahliye edilen 'Hanımağa' olarak bilinen Güniz Akkuş (45), silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan Akkuş, kendi isteğiyle hastaneden ayrılırken, polis saldırganların peşine düştü. İşte detaylar...

Haber

Eşini katleden polise verilen ceza isyan ettirdi! 'Polis olduğu için...'

Çorum'da polis memuru Mürsel Ataklı, boşanma aşamasındaki eşi Gülten Ataklı'yı başından ve göğsünden tabancayla vurarak öldürdü. Mahkemenin katil polis için verdiği ceza ise isyan ettirdi. Öldürülen Gülten Ataklı’nın kız kardeşi Sultan Kızılkoca, “Kararda bugüne kadar hep ağırlaştırılmış müebbet hapis beklerken, ne olduysa son dakika oldu. Anlayamadığımız bir şekilde katile çok büyük bir indirim uygulandı. Ben bu indirimi polis olduğu için uygulandığını düşünmekteyim" dedi. İşte detaylar...

Haber

Eşini tabancayla öldüren polise verilen cezaya ölen kadının yakınları tepki gösterdi! 'Kabul etmiyoruz'

Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi Gülten Ataklı'yı tabancayla öldüren polis memuru Mürsel Ataklı, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren kadının ablası, "Hakimin Mürsel Ataklı’ya verdiği bu cezayı kabul etmiyoruz. Biz ibretlik bir ceza beklerken, hakim gerekçesiz bir indirim uyguladı. Hiç bir pişmanlık ya da iyi hal göstermemiş katile indirim uygulandı. Verilen bu kararı asla kabul edemeyiz" diyerek tepki gösterdi.

Haber

Konser alanındaki kavga kanlı bitti! 1’i polis tarafından vurulan 2 kişi öldü! Polis memuru gözaltına alındı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde festival kapsamında düzenlenen konserin ardından çıkan kavgada, bir kişi göğsünden bıçaklandı. Olaya müdahale eden polis memuru saldırganı tabanca ile bacağından yaralayıp, etkisiz hale getirdi. Hastaneye kaldırılan iki yaralı da hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırganı vuran polis memuru ise gözaltına alındı. Manisa Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber

Parola: Vatan! Evini sattı, parayı 1300 kilometre götürdü! 'O kadar güzel bir Türkçesi vardı ki...'

İzmir'de yaşayan Sadullah Serter (76), kendisini arayıp 'başkomiser' olarak tanıtan kişiye inandı, evini 1 milyon 800 bin TL'ye sattı. Serter daha sonra 1300 kilometre uzaklıktaki Şanlıurfa'ya gidip, kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişiye tüm parayı elden teslim etti. Dönüş yolunda dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Serter, "Benimle konuşan kişinin o kadar güzel bir Türkçesi vardı ki, kanmamak elde değil" dedi. Dolandırıcıların parola olarak 'Vatan' kelimesini kullandığı öğrenildi.

Haber

Antalya'da bıçakla çevreye ve polis ekiplerine saldıran kişi etkisiz hale getirildi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde elinde bıçakla çevreye ve polis ekiplerine saldıran kişi etkisiz hale getirildi.

Yurthaber

Uşak'ta bindiği taksiyi gasbettiği iddia edilen şüpheli yakalandı

Uşak'ta bindiği taksinin şoförüne bıçakla saldırıp aracını gasbederek kaçtığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

“Aracını bağlarız” diyerek korkutup binlerce lirasını çaldılar! Gerçek, sürücünün şikayeti üzerine ortaya çıktı

Kağıthane’de korsan taksi çağıran iki şahıs polis süsü verip “aracını bağlarız” diyerek sürücünün 14 bin lirasını çaldı. Sürücünün şikayeti üzerine gerçek ortaya çıkınca sahte polisler, Çağlayan Suç Araştırma polisleri tarafından yakalandı. Şahısların araca binip karakolun önünde indiği anlar kameralara yansırken, iki şahıs tutuklandı.

Haber

Muğla'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

1 Mayıs gösterilerinde polise saldırdıkları sonradan belirlenen 27 şüpheli tutuklandı

Saraçhane Meydanı'nda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde polislere taş ve sopayla saldırdıkları sonradan belirlenerek gözaltına alınan 27 şüpheli tutuklandı. Daha önce de 49 şüpheli tutuklanmıştı.

Haber

Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı

Erzurum’un Oltu ilçesinde polis vatandaşları başta dolandırıcılar olmak üzere asayiş konularında uyarmak için broşür dağıttı.

Haber

Polise ateş açmıştı, hayatını kaybetti! Hepsi cinsel organından çıktı

Arnavutköy'de polis ekiplerine ateş açarak hayatını kaybeden şahsın cinsel organından çıkanlar şoke etti. Ölen şahsın cinsel organında sakladığı satışa hazır vaziyette 16 parça eroin bulundu.

Haber

Katliam yapan polisin kan donduran mesajı ortaya çıktı! ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’

Bursa’da polis memuru Adem Ergüner (30), annesi Bedriye (67), ağabeyleri Mehmet (40) ve Remzi (45) ile yengesi Fatma Ergüner'i (39) tabancayla öldürdü. Zanlının olay günü ağabeyi Mehmet Ergüner’e, ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’ diye mesaj attığı ortaya çıktı. Mütalaasını açıklayan savcı, sanık için 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Mütalaayı reddeden Ergüner, “Çok şükür akıl sağlığım yerinde. Ben zaten deli değilim. O gün kontrolümü kaybettim” dedi. İşte detaylar...

Haber

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Antalya'da 450 polisin katılımıyla, 25 adrese düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Yurthaber

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında emniyet müdürü ve 2 müdür yardımcısına gözaltı! Evlerinde arama yapılmış, Bahçeli tepki göstermişti

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan emniyet müdürü ve emniyet müdür yardımcıları gözaltına alındı. 3 isim de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Daha önce açığa alınan emniyet mensuplarının evinde dün arama yapılmış ve bazı materyallere el konulmuştu.

Haber

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yakalanan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Yurthaber

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 6 şüpheli yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Zeytinburnu'nda motosikletli polis ekibi taksiye çarptı: 2 polis yaralı

Zeytinburnu'nda motosikletli polis ekibi taksiye çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 polis memuru yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber

Yine ABD yine skandal! 'Polis yanlış ihbar yüzünden askeri öldürdü' iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı

ABD'de şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis, ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli bir siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından, öldürülen askerin ailesi askerin evde yalnız olduğunu, polisin yanlış adrese gittiğini savundu.

Manşet

Karaman'da uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı tutuklandı

Karaman'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Kırıkkale'de 2 otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Benzin döküp evini yakmaya kalktı, polise söyledikleri şaşkına çevirdi! '7.65 hastasıyım zaten...'

Antalya'da D.A. (32) adlı kadın, 13 yaşındaki oğlu ve annesiyle birlikte yaşadığı evi benzin dökerek yakmaya kalkıştı. Ekipler yangın çıkmadan D.A.'yı etkisiz hale getirirken, kadının polis memuruna "7.65 hastasıyım, silahını çek önümden" sözleri ise şaşkına çevirdi. O anlar kameralara yansıdı.

Haber

Mersin'de kaçak silah imalatı ve ticareti yapan zanlı tutuklandı

Mersin'de kaçak silah imalatı ve ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber