Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Sağlam Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüşerek sohbet eden Sağlam Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. 26-27 Haziran 2013 tarihlerinde Ramada Otelde yapılacak olan Bağcılık Çalıştayına davet eden Sağlam Dalgıç’a çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan Dalgıç davete teşekkür etti ve programlar dahilinde tüm davetlere katılmaya özen gösterdiğini, bu davete de katılmaya çalışacağını söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz