Balık Çiftliği'nde haftasonu yoğunluğu

Çakırcan Balık Çiftliği Restoran ve Piknik Alanı hafta sonu stresini atmak ve dinlenmek isteyen vatandaşlarla doldu.

Kapadokya Havalimanı yakınlarındaki Çakırcan Balık Çiftliği Restoran ve Piknik Alanı hafta sonu stresini atmak ve dinlenmek isteyen vatandaşlarla doldu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Mart ayında Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Tuzköy beldesi mevkiinde Kapadokya Havalimanı yolu üzerinde Mustafa Duran tarafından kurulan Çakırcan Balık Çiftliği Restoran ve Piknik Alanı her hafta sonu olduğu gibi bu haftada hafta sonu stresini atmak ve dinlenmek isteyen vatandaşlarla doldu taştı.

Kızılırmak kenarında yeşil ve insana rahatlık veren temiz orman havasının bulunduğu,

ailelerin rahat bir şekilde piknik yapabileceği balık çiftliğinde vatandaşlara doğal kaynak suyuyla beslenen alabalık ve somon balıklarını havuzdan çıkartılarak mangalda pişirilerek servis ediliyor.Balık Çiftliğindeki Alabalık 10 Liraya, Somon Balığı ise 15 liraya satışa sunuluyor. Dileyen vatandaşlar balıklarını kendileri de pişirebiliyor.

BALIĞI ELİYLE YAKALAYANA,YAKALADIĞI BALIK BEDAVA

Çakırcan Balık Çiftliği Kurucusu ve İşletmecisi Mustafa Duran, tesisi 1 Mart’ta Ahmet Duran ve Su Ürünleri Mühendisi Tahir Akbaş ile birlikte açtıklarını, çiftliğin kurulmasının

Reklam
Reklam

üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşların haftanın her günü yoğun ilgi gösterdiğini belirterek özellikle hafta sonları alanlarda boş yer kalmadığını, piknik alanlarına gelmek isteyen vatandaşların önceden telefonla arayarak yer ayırttığını belirtti.

Tesise gelen vatandaşları havuzlardaki balıkları ilgiyle seyrettiklerini belirten Duran, birçok vatandaşın balıkları eliyle yakalamaya çalıştıklarını belirterek “Şimdiye kadar balıkları eliyle yakalayan çıkmadı. Havuzlardaki balıklarımızı eliyle yakalayanlara, yakaladığı balığı ücretsiz vereceğiz” dedi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: