YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2000 Evler Mahallesi sosyal tesislere kavuştu

2000 Evler Mahallesi modern sosyal birimlerin yapımı tamamlanarak hizmete kazandırıldı.

2000 Evler Mahallesi sosyal tesislere kavuştu

2000 Evler Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde yaptırılan modern sosyal birimlerin yapımı tamamlanarak hizmete kazandırıldı. Modern sosyal birimlerin önündeki alanında Pazar yeri haline getirilmesi için alt yapı çalışmalarına da başlanıldı.

Nevşehir Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen inşaat çalışmaları, toplam 6500 metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirildi. 1750 metrekarelik bir alanda 2 katlı olarak düzenlenen sosyal birimlerden oluşan merkezde 1 süper market, 9 işyeri, Pide fırını, Lokal ile Nevşehir Belediyesi tarafından 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek eğitim çalışmalarının yapılabileceği 3 ayrı eğitim odası yer aldı.

Teras kısmında açık ve kapalı cafe alanının yer aldığı modern sosyal birimler ,2000 Evler Mahallesi’ndeki vatandaşların, sosyal aktiviteleri gerçekleştirmede önemli bir açığı da kapatmış oldu.

Öte yandan modern sosyal birimlerin hemen ön bölümünün de pazaryeri haline getirilmesi amacıyla da Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapı çalışmalarına başlanıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler