Ayhan ACAR/BARTIN, Olay, gece saatlerinde Hasankadı Beldesi'nde meydana geldi. Turgut Demirel, birlikte yaşadığı annesi Vasfiye Demirel'in mutfakta olduğu sırada balkona çıktı. İddiaya göre bir anda dengesini yitiren Demirel, ikinci kattaki evlerinin balkonundan apartmanın yanından geçen dereye düştü. Balkona geldiğinde oğlunun düştüğünü fark eden anne Vasfiye Demirel'in feryatlarını duyan komşuları 112 Acil ve polis ekiplerine haber verdi. Yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen Demirel olay yerinde yaşamını yitirdi. Oğlunun öldüğünü gören anne Vasfiye Demirel gözyaşlarına boğuldu.
Turgut Demirel'in cenazesi otopsi için Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz