Başarılı Öğrenciler Vali Duruer’i Ziyaret Etti

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)il sıralamasında ilk 100’e giren Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Edirne Valisi Hasan Duruer,...

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)il sıralamasında ilk 100’e giren Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan’ı Okul Müdürü Mahmut Boztük eşliğinde makamlarında ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Özel Edirne Bahçeşehir İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mahmut Boztürk “Sadece okulumuz için değil ilimiz için de güzel başarılar elde eden öğrencilerimizle sayın yöneticilerimizi ziyaret ettik. Valimiz, belediye başkanımız ve milli eğitim müdürümüz yıl boyunca bizlere destek oldular ve bizleri başarılı olma yolunda daima motive ettiler. Bu anlamda hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği ziyaretlerde şu açıklamalar yapıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Edirne Valisi Hasan Duruer öğrencilere başarılarının nedenini ve ilerde düşündükleri meslekleri sordu. Duruer, "Bu başarının mimarları olan Bahçeşehir Koleji okulunun öğretmenlerini, yöneticilerinive çocuklarının eğitimi ile yakından ilgilenen velilerimizi gayretlerinden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da başarılarını devam ettireceklerine inanıyorum. Bu güzel başarıları gösteren öğrencilerimizi de gönülden kutluyorum” Diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

SBS ‘DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN BELEDİYE ZİYARETİ

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Keskin de öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Keskin, “Öğrencilerimizin başarısı gurur verici. Bundan sonra da aynı başarıyı göstermelerini diliyorum. Onları güzel yerlerde görmek isteriz, öğretmenlerinizi ve okul yönetimini tebrik eder ailelerini de vermiş oldukları destekten dolayı kutlarım. Başarı komple bir ekip işidir. Başarınızda okul, öğretmen, aile ve öğrenci işbirliğini güzel sağlamışsınız. Bütün öğrencilerimiz inşallah güzel okullara yerleşirler.”

ÖĞRENCİLER, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, “Göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarının muhakkak ki hem ilimize hem ülkemize olumlu katkıları olacaktır. Eğitimde başarı öğrencinin mutlu, huzurlu, sosyal yönden kendini geliştirmiş bireyler olarak yetiştirmeleri sayesinde gelmektedir. Bu anlamda Bahçeşehir Kolejinin örnek çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz. Yıl içerisinde öğrenciler akademik eğitimlerinin yanında birçok sosyal sorumluluk projesinde de görev aldılar. Elde edilen bu başarılar bize gösteriyor ki çok yönlü öğrenciler yetiştirmek mümkün ve bizler tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. “ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sınav sonuçlarına göre öğrenciler şu dereceleri elde ettiler. Eda Nihal Akbuğa, il 12. si, Ece Aygün, il 14. sü, Yiğit Benian il 16. sı, Ece Kırçuval il 30.su, Doruk Evren il 39.su, Selin Ünsar il 45.si, Aybüke Üstün il 65.si, Ferhat Ali Büyükdağ il 72.si Simay Ciğerci il 93.sü.olmuştur.

İlimizde ilk 100’de 9 öğrenci ile SBS’de en başarılı okul olarak Bahçeşehir Koleji öğrencileri yer almıştır. Okul Müdürü Mahmut Boztürk başarılarının bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etmiştir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: