Başkan Palta Yılın En İyi Belediye Başkanı Seçildi

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta 6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi tarafından...

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta 6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi tarafından 3. Kez "Yılın En İyi Belediye Başkanı" seçildi.

Farklı İlkeli Basın (FİB) Ajans tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi’ yapıldı. 2011 Yılının En İyileri kapsamında yapılan anketlerde Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, “Yılın En İyi Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Kapadokya Dedeman Hotel'de yapılan ödül törenine, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Aksaray Belediye Başkanını temsilen Başkan Yardımcısı Akif Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Turgay Aras, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, sanatçılar Ediz Hun ve Mithat Körler katıldı. Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’nın ödülünü Isparta Valisi Memduh Oğuz, Başkan adına vekalet eden Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç’a verdi.

Reklam
Reklam

Yaptığı hizmetler ve örnek projeleriyle bu yılda ‘Yılın En İyi Belediye Başkanı’ seçilen Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Yılın En İyi Belediye Başkanı" seçilmenin kendisi ve Aksaray halkı için gurur verici olduğunu belirterek, “Biz göreve geldikten sonra yalnızca halkımıza ve Aksaray'ımıza hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Allahın izni ve halkımızın da desteği ile 7-8 yıl gibi sürede çok büyük projeleri gerçekleştirdik. Gerek belediyemiz, gerekse hükümetimiz Aksaray halkına ve Aksaray’a her türlü hizmeti sunmanın gayretinde olmuştur. Ciddiyeti ve tarafsızlığı ile tanınan FİB Ajans, yaptığımız çalışmaları değerlendirerek Aksaray Belediye Başkanı olarak beni ‘Yılın En İyi Belediye Başkanı’ seçmiş. Bende buradan kendilerine Aksaray halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu ödülü her zaman olduğu gibi Aksaraylı hemşerilerimizin adına almış oluyorum. Onların desteği ve dualarıyla başarılı olduk. İnşallah bu başarılarımızı devam ettirerek Aksaray’ımıza ve değerli hemşerilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Komite tarafından "Yılın Demokrasi Onur Ödülü-Yılın Devlet Adamı Ödülü" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Yılın Dünya Barış ve Kardeşlik Ödülü" Fethullah Gülen'e, "Yılın En İyi Bakanı Ödülü" Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a, "Yılın En İyi Valisi Ödülü" Isparta Valisi Memduh Oğuz'a, "Yılın En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Yılın en iyi Şehir Belediye Başkanlığı ödülü Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya ,"Yılın Haber Kanalı Ödülü" TRT Haber'e, "Yılın En İyi Gazetesi Ödülü" Star Gazetesine, "Yılın Türk Müziği Ödülü" Mithat Körler'e, "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü" Nasuh Mahruki'ye, "Türk Sineması Yılın Yeşilçam Ödülü" Ediz Hun'a verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın