Bileklerini kesti, koşarak hastaneye gitti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, yakınlarıyla tartıştıktan sonra bileklerini kesip intihara kalkışan 31 yaşındaki Gökhan Ö., koşarak gittiği özel hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan Ö., iddiaya göre Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi'nde 1'inci kattaki evlerinde yakınlarıyla tartıştıktan sonra balkondan atlayıp bahçedeki depo olarak kullandıkları kulübeye gitti. Burada ekmek bıçağı ile bileklerini kesen Gökhan Ö., kan kaybettiğini görünce tel örgüden atlayıp yakındaki özel hastaneye koştu. Hastaneye koşarak girmesi güvenlik kamerasına da yansıyan Gökhan Ö., acil serviste ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ameliyata alındı. Gökhan Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Gökhan Ö.'yü tel örgüden atlamaya çalışırken gördüğünü belirten mahalle sakinlerinden Şahin Tuzlalı, "Tel örgüden üçüncü denemesinde atladı. Yoldan geçen bir aracı durdurmak istedi. Araç durmayınca koşarak gitti" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA


Anahtar Kelimeler: