'Bu kadarı da olmaz' dedirten olay! Hepsi midesinden çıktı

İki il tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, Ankara'ya gitmek üzereyken gözaltına alınan İranlı bir kişinin midesinde 97 kapsül eroin olduğu tespit edildi. Van ve Elazığ emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube ekipleri, takibe aldıkları Khoshkar Hıva'nın, Ankara'ya giden yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Arama sonrası gözaltına alınan Hıva'nın hastanede yapılan röntgen çekiminde midesinde 1 kilo eroin olduğu belirlendi.

Van ve Elazığ Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, Ankara'ya gitmek üzereyken gözaltına alınan İran uyruklu bir kişinin, hastanede yapılan röntgen çekiminde midesinde 97 kapsül halinde 1 kilo eroin tespit edildi.

Reklam
Reklam

İki ilin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbar üzerine takibe aldıkları, İran uyruklu 19 yaşındaki Khoshkar Hıva'nın, Van'dan Ankara gittiği yolcu otobüsü Elazığ'ın girişindeki uygulama noktasında durdurularak arama yaptı. Polis ekipleri yolcu otobüsünde yaptığı aramada, Khoshkar Hıva'yı gözaltına aldı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Hıva'nın çekilen röntgeninde, mide ve bağırsaklarında eroin bulunan kapsüller olduğu tespit edildi. Hastanede iki gün yapılan ilaçlı uygulama sonucu Hıva'nın midesinde ve bağırsaklarında bulunan 1 kilo ağırlığındaki eroin çıkarıldı.

Hastanedeki işleminin ardından sorgulanması üzerine Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Hıva, daha sonra adliyeye sevk edildi.

DHA


Anahtar Kelimeler: