Burs alacaklar için 22 Aralık son gün

Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURTKUR) 2006-2007 eğitim-öğretim yılında burs ve kredi için başvuran ve almaya hak kazanan öğrenciler, senetlerini 22 Aralık'a kadar teslim edecekler.

YURTKUR'dan yapılan açıklamada, burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrencilere ait listeler ile öğrencilerin adlarına hazırlanan taahhüt senetlerinin üniversitelere gönderildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin, söz konusu taahhüt senetlerini öğretim kurumlarından teslim alarak notere tanzim ve tasdik ettirmeleri gerektiği kaydedilen açıklamada, öğrencilerin bu belgeleri 22 Aralık mesai saati bitimine kadar bulundukları yerdeki YURTKUR bölge veya yurt müdürlüklerine teslim etmeleri istendi. Bölge veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerdeki öğrencilerin ise belgeleri, "Kredi Daire Başkanlığı, Cemal Gürsel Caddesi No: 61 Cebeci-Ankara" adresine postayla gönderebilecekleri veya elden teslim edebilecekleri belirtildi.

Açıklamaya göre, burs ve kredi ödemeleri, T.C Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla 12 Ocak 2007 tarihinde yapılacak. Öğrenciler burs ve öğrenim kredilerini hangi şubeden alacaklarını "www.kyk.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecekler.


Anahtar Kelimeler: