Cardozo ilk golünü attı, Fenerbahçe'ye mesaj yolladı!

Fenerbahçe'nin bu sezon uzun süredir peşinde koştuğu, ancak kulübü ile anlaşamadığı için transferini gerçekleştiremediği Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Benfica'da gollerini sıralamaya başladı.

Takımının Vitoria de Guimarae ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 galip geldiği karşılaşmadaki tek golü atan Cardozo, maçın kahramanı seçildi. Paraguaylı golcü futbolcu, karşılaşma sonu açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe ile yaşadıklarının artık geçmişte kaldığını ve o defterin kapandığını söyledi. Bu sezon ligdeki ilk golünü attığını ve çok mutlu olduğunu vurgulayan Cardozo, sorunları artık unutma zamanının geldiğini ve tek isteğinin Benfica'nın başarıya koşması olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Cardozo, taraftarlara da bir mesaj göndererek, "Beni desteklemeye devam edin, çünkü zor zamanlarımda benimle beraber oldunuz" sözlerini etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın