Şanlıurfa ‘nnı Ceylanpınar ilçesinin sınıra sınıf noktasındaki Suriye tarafındaki Rasulayn’da meydana gelen çatışmalardan dolayı yaralanıp da Ceylanpınar’a getirilen yaralı sayısının 62 olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesine sınıra sıfır noktada komşu olan Suriye’nin Rasulayn ilçesinde Esad güçleri ile muhalif güçleri arasında çıkan çatışmalar nedeniyle yaralanmaları sonucunda Türkiye tarafına getirilen yaralı Suriyeli sayısının 62 olduğu ve bunlardan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Yaralılardan 31 tanesinin Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahaleden sonra Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere sevk edildikleri öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz