Cezaevi firarisi ahırda yakalandı

Adana'da yattığı cezaevinden 2 ay önce kaçan Cem Kaçmaz, polisin düzenlediği operasyonda saklandığı bir ahırda yakalandı.

Adana'da 'nitelikli yağma' suçundan yattığı cezaevinden 2 ay önce kaçan 35 yaşındaki Cem Kaçmaz, polisin düzenlediği operasyonda saklandığı bir ahırda yakalandı.

Çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunanların yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan İlçesi’nin Dikili Mevkii’nde çalışma yaptı. ’Nitelikli yağma ve silahlı gasp’ suçundan kesinleşmiş 6 yıl 1 ay hapis cezasıyla Şanlıurfa Açık Cezaevi’nden 2 ay önce firar eden Cem Kaçmaz’ın bir akrabasının evinde saklandığını tespit eden ekipler, sabah saatlerinde baskın düzenledi.

Reklam
Reklam

Polis ekiplerini görünce pencereden atlayıp evin ahır kısmında saklanmaya çalışan Kaçmaz, Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince yakalandı. Aynı operasyonda, hırsızlık suçundan 5 yıl hapis kararıyla aranan Mehmet Bakı da gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Kaçmaz ile Bakı, cezaevine teslim edildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: