TOPKAPI Müzesi'ndeki programa katılmak için Kısıklı'daki konutundan çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan araç yağmurdan dolayı yolda oluşan yoğun trafiğe takıldı. İki dakika otobüsler arasında kalan Erdoğan'ın aracı polisin yolu açmasıyla ilerledi.
İstanbulluların her sabah yaşadığı trafik kabusunu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaşadı. Saat 10.00'da Topkapı Müzesi'ndeki programına katılacak olan Erdoğan, saat 09.40'da Kısıklı'daki konutundan ayrıldı. Ancak Erdoğan'ın konvoyu 10 metre sonra yağmur nedeniyle oluşan yoğun trafiğe takıldı. Erdoğan'ın aracı durma noktasındaki trafikte iki dakika boyunca İETT otobüsleri arasında kaldı. Güzergah üzerinde görevli trafik polislerinin yolu açmasıyla Erdoğan'ın aracı, yolda ilerledi.
(FOTOĞRAF)
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz