Danimarka’da polis, kaçan kanguruyu yakalamak için halktan yardım istedi

Danimarka’da polis, kaçan kanguruyu yakalamak için halktan yardım istedi

KOPENHAG (AA) - Danimarka’nın güneydoğusunda polis, bir tarlada zıplarken görüntülenen kanguruyu yakalamak için halktan yardım talebinde bulundu.

Reklam
Reklam

Danimarka polisi Facebook'tan yaptığı paylaşımda, kangurunun ülkenin liman şehirlerinden olan Rodbyhavn'a yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki Oster Ulslev köyü yakınlarında bir sürücü tarafından görüntülendiğini bildirdi.

Yetkililer, görüntüyü yayınlayan kişinin kim olduğunu henüz belirleyemediklerini belirterek kanguruyu görenlerin 114 numaralı acil durum hattına bilgi vermesini istedi.

Aynı bölgede, 2014'te, özel bir hayvan çiftliğinden kaçan kangurunun bulunması için polis yine halkın yardımına başvurmuştu.

Ülkenin farklı bir kesiminde de 2018'de sahibinden kaçan kanguru, yarım gün boyunca bulunamamıştı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: