Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Mısır'da sabah namazında yaşanan katliamı, savunageldiğimiz temel insanlık değerleri adına şiddetle kınıyorum." açıklamasını yaptı.
Twitter hesabından açıklama yapan Davutoğlu, şu paylaşımlarda bulundu: Provokasyonlara rağmen Mısırlı kardeşlerimizin bundan sonra da vakar içinde demokrasiye ve özgür iradelerine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Mısır halkının iradesine saygılı bir siyasi normalleşme sürecinin başlaması gerekmektedir. Kardeş Mısır halkına taziyelerimi iletiyorum. Mısır, Orta Doğu'da yükselen demokrasi talebinin umududur ve Türkiye her zaman Mısır halkıyla dayanışma içinde olacaktır.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz